Contact Info
 
 
Manager DANIEL ZAHARIE
Bd. Traian 20/42
430262,Baia Mare
Maramures,ROMANIA
Tel.: +40 362 409 166
Mobil 1:+40 744 394 495
Mobil 2:+40 730 606 590
Fax: +40 262 222 064
 
   
  Despre Noi  
 
Societatea a luat fiinta in anul 1999, cu capital integral privat, cu scopul de a veni in sprijinul dumneavoastra si va ofera posibilitatea sa beneficiati de servicii complexe si de inalta calitate puse la dispozitie de o echipa de specialisti cu experienta in domeniul constructiilor civile si industriale.
Managementul societatii, orientat in permanenta spre cerintele pietei vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostrii prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare e mediului inconjurator.

Onorarea cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din NTD Company un partener serios si performant capabil de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate. Firma de constructii S.C NTD Company S.R.L. a obtinut certificatul ISO 9001:2000 ca o confirmare a calitatii lucrarilor executate si profesionalismului propriilor colaboratori si a recunoasterii unui drum initiat de ani de zile si finalizat in vederea imbunatatirii continue, atat in ceea ce priveste calitatea serviciilor prestate in folosul beneficiarilor.

Serviciile oferite sunt diverse pornind de la amenajari interioare, constructii civile si industriale. De asemenea venim in sprijinul dumneavoastra oferindu-va modele si schite reprezentative de case si vile cu diferite dimensiuni, fotografii cu amenajari interioare care pot fi un punct de pornire intr-o discutie preliminara la sediul firmei noastre. Consultanta este intotdeauna gratuita.

 

© 2005 OfficeINN.ro .Toate drepturile rezervate